Sitemap

 Support

 SE SÅ låga PRISER!

Behandling av personopplysninger

 

Samtykke for registrering av personopplysninger

Når du bestiller hos Trevon Belysningsmaterial.se, må du legge inn personlig informasjon som: personlig eller organisasjonsnummer bare hvis du velger Egen faktura, ellers navn, adresse, e-postadresse og telefonnummer vi trenger å forstå.

Vil data bli delt med tredjeparter?

Din informasjon vil bli delt med Visma Spcs i henhold til vår leverandøravtale. Vi har signert en avtale med dem. Din personlige informasjon vil bare bli gitt til tredjepart når den valgte betalingsmåten krever at vi videresender denne informasjonen. Ingen personopplysninger selges til tredjepart.

Retten til tilgang til dataene mine

I følge GDPR har du rett til å få tilgang til informasjonen vi har registrert. Du har også rett til å be om at informasjonen blir rettet eller fullstendig uidentifisert. Kontakt oss via kundsvar@trevon.se eller +468-409 510 40 så hjelper vi deg.

Håndtering av personopplysninger Hvis du føler at vi på noen måte ikke oppfyller kravene for hvordan personopplysninger håndteres, kan du kontakte Datatilsynet.

Merk: du kan be om at informasjonen din blir identifisert når som helst. Det er ikke noe krav at vi beholder personlig informasjon i systemet.

Oppdatert 2019-08-15

Teksten oversatt Google Translate

Björn Östervall
GDPR Manager at Trevon LightingMaterials.se

Produsert av: Wikinggruppen

Produktet er lagt til i handlekurven din