Behandling av personopplysninger

Samtykke for registrering av personopplysninger

Når du bestiller hos Trevon Belysningsmaterial.se, også kalt Trevon Lightingmaterial, må du legge inn personlig informasjon som: personlig eller organisasjonsnummer bare hvis du velger Egen faktura, ellers er det navn, adresse, e-postadresse og telefon nummer som vi trenger å forstå.

Vil informasjon deles med tredjeparter?

Din informasjon vil bli delt med Visma Spcs i henhold til vår leverandøravtale. Vi har signert en assistentavtale med dem. Din personlige informasjon vil bare bli gitt ut til tredjepart når den valgte betalingsmåten krever at vi viderefører denne informasjonen. Ingen personopplysninger selges videre til tredjepart.

Retten til å få tilgang til informasjonen min

I følge GDPR har du rett til å få tilgang til informasjonen vi har registrert. Du har også rett til å be om at informasjonen blir korrigert eller identifisert fullstendig. Kontakt oss via kundsvar@trevon.se eller +468-409 510 40, så hjelper vi deg.

Håndtering av personopplysninger Hvis du mener at vi på noen måte ikke oppfyller kravene for hvordan personopplysninger håndteres, kan du kontakte Datatilsynet.

Husk: Du kan be om at informasjonen din blir identifisert når som helst. Det er ikke noe krav at vi oppbevarer personopplysninger i systemet.

Oppdatert 2019-08-15

Björn Östervall

GDPR Manager hos Trevon LightingMaterials

Team Trevon

Produsert av: Wikinggruppen

Produktet er lagt til i handlekurven din