Ledningsgjennomføringer-Isolatorer

Isolatorer ledningsforinger som gjennomføring, strekkavlastning, friksjonsbussing, isolasjonsinnsats, endehylse tilhører gruppen isolasjonsmaterialer.
Bussing er: en plast- eller gummiring som plasseres der lampesnoren passerer metallhuset som ekstra isolasjon for å unngå elektrisk støt.
Strekkavlastning er: en form for isolerende detaljer der den også må forhindre at lampesnoren blir trukket løs fra braketten i for eksempel lampeholderen og unngå elektrisk støt.
Friksjonsbussing er: hører egentlig ikke til denne gruppen, men vi plasserer den her uansett. Friksjonsforingen kan brukes mellom lampeholderen og lampeunderlaget for å forhindre at den glir mellom overflatene. Kan også brukes som et mykt avstandsmiddel for delikate materialer som porselen.
Isolasjonsinnsats er: ligner bøssingen, men brukes inne i en lampeholder stor og liten. Det anbefales med høy prioritet, da det er vanlig at skrubber på en lampesnor forekommer rett innenfor en lampeholder.
Endehylse er: en myk fin isolasjon som kan erstatte isolasjonsinnsatsen. Endehylse har navnet sitt, da det brukes som endehylse i endene av lamperør som rørnippel.
Strekkavlastning er en isolator med låsing av lampesnor eller strømkabel. Silenavlastning i messing eller annet metall har en innebygd isolator. På bildet av leselampen ser du en belastning. Strekkavlastningene er tilgjengelige i yttertråden i forskjellige lengder. Dette er fordi, som bildet viser, avstand til foringsrøret. For montering av strekkavlastning direkte på lampeholderen foretrekkes lengdene på 3-5 mm.

Produsert av: Wikinggruppen

Produktet er lagt til i handlekurven din