Privatkunder er velkomne!

Lampeholder E14

Lampeholder E14 også kalt på hverdagsspråk - liten montering - er tilgjengelig i en rekke forskjellige utførelser, glatte lampeholdere, gjengede lampeholdere, høye lampeholdere og lampeholdere med innebygd jordingsskrue. Alle lampeholdere på denne siden har monteringsbeslaget M10x1mm nippeltråd. Men vi begynner med å presentere de tre delene av lampeholderen - hvis vi tenker på lampeholderen som står med lyskilden oppover:

KALOTT Den nedre delen kalles en kaleot og finnes der i 3 versjoner. (a) lav standard calotte, som er den vanligste b) høy calotte som passer når du vil parallelle med 2x2 ledninger i lampeholderen når plassen er større. c) høy takstol med innebygd jordingskrue og er veldig praktisk å bruke, for eksempel i den midtre delen av en barokk krone når du får en enkel, behagelig bakkehelling. Du trenger bare en som har jordskrue og de andre du kan bruke vanlige med høy calotte. Du trenger bare ett tilkoblingspunkt for jording

MONTERINGSDEL Innleggsdelen er delen inne i lampeholderen der du kobler til ledningen. Å tenke på her er å sette innsatsdelen rett i lampeholderen slik at den ikke sklir eller ligger høyt i rennen. En annen detalj å huske er at alle godkjente lampeholdere har på innsatsdelen en låsehylse som er designet for å låse den tredje delen av lampeholderen MANTEL for å forhindre ufrivillig lossing. Sjekk hvor den er for montering slik at du føler deg komfortabel hvis du trenger å fjerne lampeholderen.

MANTEL Mantelen er da den øvre delen der lyskilden er skrudd inn og er tilgjengelig i to utførelser. a) glatt jakke b) gjenget jakke. Den gjengede lamellaholderen er ment å være i stand til å montere en lampeskjerm med komplement til skjermringene som du ser på denne siden. Men mange velger det gjengede designet for utseendet, der det kan være "tøffere utseende"

Produsert av: Wikinggruppen

Produktet er lagt til i handlekurven din