Sil avlastning for lampesnor

Denne siden presenterer artiklene og hva de brukes til og hvorfor. Det er åpenbart for dere som er erfarne, men vi henvender oss også til de helt nyankomne i området.

Men det er så trist at vi i et offentlig miljø har sett at man har ignorert belastningsavlastningen når lampeholderne henger fritt i lampesnorene.

Så vi tar det fra starten. Formålet med en belastningsavlastning er å:

Unngå at lampesnoren kobles fra strømkilden (støpselet) eller energimottakeren (lampeholderen) under kontinuerlig trekking eller ufrivillig tung belastning.

Strekkavlastning: strekkavlastning er tilgjengelig i en rekke varianter, hvorav noen også fungerer som løftestag. Flere er samtidig en sokkel - forlengelsesnippel. Funksjonen er at i tilfelle mulig trekking eller under kontinuerlig strekkbelastning av lampesnoren, bør braketten ved den elektriske tilkoblingen forhindres. Hvis du vil montere og henge en lampeholder i en ledning - noe som er populært å gjøre - bør du bruke en passende strekkavlastning.

En plugg og andre kontakter har spenningsavlastningen innebygd.

Utvalget er stort, så ta kontakt hvis du vil ha råd.

 

 

 

Cord Grommet

Kan være hva som helst. Noe som på en eller annen måte i hovedsak beskytter den elektriske ledningen mot skader på slitasje. Kabelinnføring holder strømledningen på plass.

En metallflensnippel kan ikke forhindre slitasje - så det anbefales å supplere med en såkalt. endehette .

Cord Grommet

 

 

Produsert av: Wikinggruppen

Produktet er lagt til i handlekurven din